100% fruitpoeders

Nieuw in ons assortiment. Biologische açaí en acerola fruitpoeders. Het fruit dat is geselecteerd voor onze fruitpoeders, wordt zorgvuldig met de hand geplukt van wilde açaí-bomen of is afkomstig van biologisch geteelde acerola.

Gevriesdroogde fruitpoeders zijn voedzamer dan hun verse tegenhangers, omdat ze tijdens het seizoen worden geoogst en onmiddellijk worden gevriesdroogd om alle goede voedingsstoffen zoals vezels en vitamines vast te houden. Bovendien barst gevriesdroogd fruit van de natuurlijke smaak, dus het hoeft niet te worden besprenkeld met additieven of extra suiker om je smaakpapillen te plezieren. Vanwege de lange houdbaarheid en het gemakkelijke verhaal, blijft de lijst met voordelen groeien.

Onze biologische gevriesdroogde fruitpoeders bieden een natuurlijke en clean label kleur- en smaakstof. Door smaak, voeding en kleur toe te voegen aan een eindeloze lijst van toepassingen in dranken, bakken, snacken en gebak, zullen uw creaties de multi-zintuiglijke aantrekkingskracht vergroten. Een oplossing die beantwoordt aan de groeiende behoefte aan toelaatbare verwennerij onder millennials en centennials.

Neem contact met ons op en vraag vandaag nog uw sample aan en ervaar de vele gezonde en zintuiglijke ervaringen.