100% transparant en traceerbaar

Onze leveranciers leven te midden van het prachtige Amazonegebied. Elke dag lopen zij over de junglepaden en peddelen langs oevers. Ze zijn opgegroeid met het verzamelen, selecteren en voorzichtig beheren van de rijkdom van het woud, een traditionele handel die we nu extractivisme noemen. Zij bezitten de wijsheid van hen die observeren, respecteren en zijn geïntegreerd in de cycli van de natuur. De sublieme kwaliteit van onze producten is het gevolg van deze sterke, wijze handen.

Wij van Almazonia zijn nauwgezet over de bewustwording bij het verbruiken van grondstoffen. Wij zijn toegewijd in het investeren in de volledige transparantie en traceerbaarheid van de productieketen. Als leverancier van ingrediënten voor de farmaceutische sector, persoonlijke verzorging, en de voedsel- en voedingsindustrie zijn wij gefocust op verantwoordelijke partnerschappen. Wij geloven dat door een licht te werpen op de productierelaties wij mensen kunnen overtuigen beter te zorgen voor onze planeet; en het daarbij echt te erkennen als ons huis.

Vanuit dat perspectief nodigen wij iedereen uit die op zoek is naar een andere wijze van het verbinden van de productie, het kopen en het verkopen. Een uitnodiging om consumentenrelaties te transformeren in zorgende relaties.