Welkom bij Almazonia - echte passie voor uniekheid

Almazonia

Bij Almazonia zijn we sociale ondernemers die op zoek zijn gegaan naar duurzaam succes. We vonden het in weelderig, levendig oerwoud en moerassige, equatoriale uiterwaarden; we vonden het in de handen van de inheemse bevolking. In navolging van de mensen die één zijn met de natuur, leren en werken we aan een cultuur die de planeet en de mensen respecteert, net als de winst.

Verbinden. Werk samen. Samenwerken.

Almazonia zet zich voor 100% in voor de creatie van een economie zonder schade, de uitroeiing van de ontbossing en de evolutie van de mentaliteit. Door klein te denken en groot te dromen, herdefiniëren we de toeleveringsketen om de schoonheid van de biodiversiteit van 's werelds grootste tropische regenwoud te beschermen en te behouden.

Als matchmaker voor telers, coöperaties en merken stellen we ons een wereld voor waarin succes niet op het spel staat. Op zoek naar natuurlijke overvloedige regio's en mensen om ons te helpen onze missie te realiseren, bereiden we heerlijke, wilde cacao, aromatische tonka en anti-oxidant açaí voor en verkopen en distribueren we deze.

Echte passie voor uniekheid

Met het regenwoud en zijn families in het hart van alles wat we doen, leveren we producten van de hoogste kwaliteit. Het koesteren van het regenwoud is niet alleen schaalbaar, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden en mogelijkheden. Onze microbenadering van de massa betekent dat we zeldzaamheid, authenticiteit, unieke soorten met een prachtige herkomst en een heerlijke diversiteit kunnen bieden om uw creativiteit te voeden.

Kenner, ambachtsman of superfood snob, Almazonia kan smaakpapillen meenemen op een wilde reis door het regenwoud... zonder de schuldgevoelens voor het milieu.

Welkom bij Almazonia - echte passie voor uniekheid